ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Doppido

Kloosterstraat 15, 4701 KH  Roosendaal

Welkom bij Doppido

Je vindt Doppido in het centrum van Roosendaal, naast basisschool Jeroen Bosch. Wij bieden opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast prettige verblijfsruimtes, gericht op de belevingswereld van de kinderen, leven zij zich heerlijk uit op de ruime buitenspeelplaats. 

Kinderdagverblijf
076-2090123
doppidokdv@kober.nl
LRK-nummer: 149073094
Buitenschoolse opvang
076-2090124
doppidobso@kober.nl
LRK-nummer: 216197752
Peuteropvang
076-2090122
doppidopto@kober.nl
ma t/m vrij, 8.30 - 11.50 u VVE: 8.30 - 13.50 u
LRK-nummer: 149073094

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Doppido (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een horizontale babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Doppido vergroot de leefwereld van de kinderen. Zij maken kennis met andere kinderen, nieuwe ruimtes en uitdagend speelgoed. 

Peuteropvang Doppido (2-4 jaar)

Een peuter wil de wereld gaan ontdekken. Dat kan bij de peuteropvang. Wij stimuleren de ontwikkeling van peuters door creatieve- en bewegingsactiviteiten. Ook maken we uitstapjes naar bijvoorbeeld Wiekendeal, een verzorgingshuis. Ook bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan om de taalontwikkeling van kinderen extra te stimuleren. Kinderen vanaf 2 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking.
Peuteropvang Doppido heette voorheen Don Bosco.

Buitenschoolse opvang Doppido (4-13 jaar)

De bso is verdeeld over diverse ruimtes. Deze zijn ingericht op verschillende activiteiten, zoals spelletjes, knutselen, klussen of lekker relaxen. Kinderen tot en met groep 4 worden gehaald en gebracht door een pedagogisch medewerker. Kinderen vanaf groep 5 mogen zelf naar de bso en naar school lopen. Bso Doppido brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra

Bso met talent! Op onze locaties in Roosendaal bieden we kosteloos diverse workshops aan, zoals sport, kunst en koken. Onze openingstijden sluiten aan bij de schooltijden. Is de school gesloten door bijvoorbeeld een studiedag? Dan is de bso open; wel zo handig. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Doppido
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren