ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Doremi & Kameleon 3

Tamboerijn 9-11, 4876 BS  Etten-Leur

Welkom bij Doremi & Kameleon 3

Doremi en Kameleon 3 vind je in de woonwijk Grauwe Polder en vlakbij nieuwbouwwijk De Streek in Etten-Leur. We bieden opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We zitten in een groene omgeving en gaan vaak met de kinderen naar buiten.

Kinderdagverblijf
076-5045773
doremikdv@kober.nl
@KoberDoReMi
LRK-nummer: 162277799
Buitenschoolse opvang
076-5045778
kameleon3bso@kober.nl
@KoberDoReMi
LRK-nummer: 624106147

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Doremi (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Een dag op het kinderdagverblijf heeft een vaste structuur. Knutselen, voorlezen en buiten spelen wisselen we af met samen eten en drinken aan tafel. In de grote speelhal organiseren we leuke activiteiten. Regelmatig wandelen we met de kinderen, gaan we naar de geitjes bij het Withof of naar het speeltuintje in de wijk. Er even op uit! 

Peuteropvang Doremi (2-4 jaar) 

Peuters willen ontdekken. Dan is het fijn, als ze dit samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen! Onze grote speelhal en de verschillende ruimtes in het kindcentrum geven de kinderen deze ruimte. Hier spelen de peuters ook samen met de kinderen van het kinderdagverblijf. Leuk voor broertjes en/of zusjes! En met een bso zo dichtbij is de overstap bij 4 jaar al snel vertrouwd. 

Alle kinderen bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Zo is je kind goed voorbereid op de basisschool. Soms heeft een kind wat extra ondersteuning nodig bij de taal- of emotionele ontwikkeling. Zij zijn vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau een gratis extra dagdeel welkom.

Buitenschoolse opvang Kameleon 3 (4-13 jaar)

We beginnen de middag altijd met een praatje, onderweg van school naar de bso. We halen de kinderen daar namelijk zelf op. De kinderen van bso De 4 Heemskinderen vanaf 8 jaar sluiten gezellig aan. We organiseren behalve sport en spel vaak leuke kook- en knutselactiviteiten, waar je kind kosteloos aan mee kan doen. Zeker tijdens vakanties maken we graag een uitstapje buiten de deur.

Extra’s

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Je kind is al vanaf 7.00 uur ’s ochtends welkom en kan gezellig bij ons ontbijten. En heb je een keer vervroegde opvang nodig? Dat is bij ons geen probleem!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Doremi & Kameleon 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren