ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Dribbel, Humpie Dumpie & de Plu

Zuster Boomaarsstraat 4, 4854 KE  Bavel

Welkom bij Dribbel, Humpie Dumpie & de Plu

Je vindt ons in het centrum van Bavel, in basisschool de Toermalijn. Wij vangen hier kinderen op van 0 tot 13 jaar. Dit is een tijdelijke locatie. Momenteel wordt kindcentrum Bavel gebouwd. Als deze nieuwbouw klaar is, verhuizen wij samen met basisscholen de Spindel en de Toermalijn mee naar deze mooie nieuwe plek. 

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Dribbel (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een baby- en dreumesgroep van 0-2 jaar, een peutergroep van 2-4 jaar en een verticale groep van 0-4 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft een aparte ruimte en eigen voorzieningen. Zo geven we alle kinderen de ruimte om vrij te bewegen en dit zorgt voor genoeg uitdaging voor elke leeftijd. 

Peuteropvang Humpie Dumpie (2-4 jaar)

Vanaf 2 jaar ontdekt je peuter steeds meer. Bij de peuteropvang gaan ze met leeftijdsgenootjes op ontdekking. Spelenderwijs leren peuters veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en met andere peuters om gaan. Wij bieden ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij hun taalontwikkeling. Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Buitenschoolse opvang de Plu (4-13 jaar) 

Bakken, creatief bezig zijn, op avontuur, een boek lezen of samen een spelletje doen: bij de bso kan het allemaal. Ook bieden we verschillende workshops en cursussen aan op gebied van sport, spel, natuur, creativiteit en sociale vaardigheden. Net als thuis begeleiden wij de kinderen in hun weg naar zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Betrokkenheid vinden we belangrijk. Het aanbod maken we daarom zoveel mogelijk met de kinderen samen. Met onze eigen sportcoach sporten de kinderen vaak bij sporthal de HUIF of bij goed weer op de Groene Long. Bso de Plu brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Voor ouders hebben we coffee to go. Met onze maaltijdservice kan je kind ’s avonds een warme en gezonde maaltijd mee eten of je bestelt een warme maaltijd om mee te nemen. Voor flexibele opvang kan je ook bij ons terecht. Gaat je kind naar sportles? Dan brengen wij je kind. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Dribbel, Humpie Dumpie & de Plu
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren