ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Dribbel, Humpie Dumpie & 't Parapluutje

Pastoor Doensstraat 5, 4854 CP  Bavel

Welkom bij Dribbel, Humpie Dumpie & 't Parapluutje

In het centrum van Bavel tussen basisscholen de Spindel en de Toermalijn vind je ons kindcentrum. Wij vangen hier kinderen op van 0 tot 6 jaar. De binnenruimtes zijn licht en ruim ingericht en grenzen aan een grote natuurlijke tuin.

Peuteropvang
076-5045811
humpiedumpiepto@kober.nl
@KoberBavel
ma/woe/vrij, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 127858404
Buitenschoolse opvang
076-5045811
parapluutjebso@kober.nl
@KoberBavel
LRK-nummer: 333864876

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Dribbel (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een baby- en dreumesgroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een peuterplusgroep (3+). In de grote hal is een atelier en in de verschillende speelhoeken knutselen, lezen en puzzelen de kinderen. Op de grote buitenspeelplaats hebben de kinderen ook alle ruimte. 

Peuteropvang Humpie Dumpie (2-4 jaar)

Vanaf 2 jaar ontdekt je peuter steeds meer. Bij de peuteropvang gaan ze met leeftijdsgenootjes op ontdekking. Spelenderwijs leren peuters veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en met andere peuters om gaan. Wij bieden ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij hun taalontwikkeling. Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Buitenschoolse opvang ’t Parapluutje (4-5 jaar) 

Bso ’t Parapluutje is een mini bso voor kinderen van 4 en 5 jaar. Een knusse, kleinschalige en huiselijke bso speciaal voor kleuters. Knutselen, bakken of rustig een boek lezen, het kan bij ons. Ook bieden we veel activiteiten aan op gebied van sport, spel, natuur en creativiteit. Onze locatie ligt vlakbij sporthal de HUIF, waar de kinderen vaak met onze sportcoach naar toe gaan. Vanaf 6 jaar vangen we de kinderen op bij nabijgelegen bso de Plu. Bso ’t Parapluutje brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Voor ouders hebben we coffee to go. Met onze maaltijdservice kan je kind ’s avonds een warme en gezonde maaltijd mee eten of je bestelt een warme maaltijd om mee te nemen. Voor flexibele of vervroegde opvang kan je ook bij ons terecht. We werken nauw samen met de Bibliotheek Breda. We regelen graag een bibliotheekpas voor je kind en ook kan je via ons boeken bestellen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Dribbel, Humpie Dumpie & 't Parapluutje
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren