ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Effen

Effenseweg 15, 4838 BA  Breda

Welkom bij Effen

Op de eerste verdieping van basisschool Effen vind je onze kleinschalige buitenschoolse opvang. Wij bieden hier voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op locatie organiseren we veel, maar ook sluiten we ons regelmatig aan bij georganiseerde activiteiten in de wijk. 

Buitenschoolse opvang
06-20770994
effenbso@kober.nl
@KoberbsoAkkertuin
LRK-nummer: 389088079

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Effen

Bij bso Effen vangen we kinderen zowel voor als na schooltijd op. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij open vanaf 7.30 uur. Je kind kan dan nog even rustig bij ons spelen voor schooltijd. De medewerkers zorgen ervoor dat hij of zij op tijd in de klas is. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen ook na schooltijd fijn spelen bij ons. Spelletjes, knutselen, voetballen, lekker chillen: op de bso zijn altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om mee te spelen. Naast de grote binnenruimte spelen we ook in de gymzaal van de school, op de grote buitenspeelplaats en op het voetbalveld achter de school. Op woensdag- en vrijdagmiddag, in de vakantie en op schoolvrije dagen vangen we de kinderen op bij bso De Eerste Rith in Breda-Princenhage. Bso Effen haalt kinderen op van:

Extra’s

's Avonds kan je kind bij ons een verse, warme maaltijd mee eten. Wel zo gemakkelijk! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Effen
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren