ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Francien de Benis

Pruimengaarde 23, 5103 LA  Dongen

Welkom bij Francien de Benis

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
LRK-nummer: 116382478

Hier kun je ons vinden

Over Francien

Mijn naam is Francien (1976), ik ben getrouwd en wij hebben 2 kinderen (2000 en 2003).

Als gastouder wil ik het beste voor alle oppaskindjes. Ik wil dat ieder kind die individuele aandacht krijgt, die het nodig heeft. Ik wil voor de kinderen een veilige en fijne sfeer creëren, zodat iedere kind zichzelf kan zijn. Ik vind het belangrijk dat ik als gastouder de kinderen aanmoedig, ondersteun en help om hen zo nieuwe dingen te leren.

Andere mensen omschrijven me als zorgzaam, liefdevol, betrouwbaar, betrokken en enthousiast. Ik ben een actieve gastouder die het leuk vindt om allerlei activiteiten met de kinderen te ondernemen (knutselen, lezen, spelletjes, buiten spelen), zodat ze zich op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen. Ik vind het super leuk om met kinderen bezig te zijn en heel veel liefde te mogen geven.

Opvangdagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag  (07:00 uur tot 17:00 uur)

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren