ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Felien Kieboom

De Hooimijt 4, 4921 SK  Made

Welkom bij Felien Kieboom

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
Klik hier voor de website
LRK-nummer: 613849231

Hier kun je ons vinden

Over Felien

Welkom bij Gastouderopvang Pluk Made! - vertrouwde, kleurrijke en professionele kinderopvang. 

Ik woon in Made samen met Sander. De opvang is gelegen in een ruime tussenwoning in een rustige nieuwbouwwijk. Alles is fris en nieuw. Ik ben opgegroeid met kinderen, mijn moeder was oppasmoeder. We zaten op woensdagmiddag met tienen aan tafel, super gezellig! Als kind wist ik het al: dat wil ik later ook!

Ik heb ruime ervaring in de kinderopvang. Gastouderopvang spreekt mij enorm aan omdat het kleinschalig en vertrouwd is. Er is veel aandacht voor de kinderen en ruimte voor opvang op maat.

Gastouderopvang Pluk maakt gebruik van een dagritme als richtlijn. Daarin is volop ruimte voor leuke activiteitjes, buiten spelen, creativiteit, knuffelen, kletsen en vrij spel. Werken met kinderen is mijn passie! Ik doe het elke dag met veel plezier!

Opvangdagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (07:00 uur tot 18:00 uur)

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren