ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Fatima

Dr. Schaepmanlaan 101-101a, 4702 GW  Roosendaal

Welkom bij Fatima

In basisschool Fatima vind je onze peuteropvang en buitenschoolse opvang Fatima. In de gezellige en speelse groepsruimte vangen we kinderen van 2 tot 13 jaar op in een huiselijke sfeer. 

Buitenschoolse opvang
06-10325078
fatimabso@kober.nl
LRK-nummer: 148737353
Peuteropvang
06 – 13230818
fatimapto@kober.nl
ma t/m vrij, 08.30 - 11.50 u / ma 13.00 - 16.20 u
LRK-nummer: 858775219

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Fatima (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang Fatima krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Fatima (4-13 jaar)

De kinderen van bso Fatima leven zich na een drukke schooldag binnen en buiten uit. In de groepsruimte, maar ook in de buitenruimte of de speelzaal is altijd iets te beleven. Belangrijk is dat de kinderen plezier hebben op de bso en doen wat ze graag willen. Kinderen beslissen daarom ook mee in de aanschaf van spelmateriaal en het aanbod van de activiteiten. Bso Fatima brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra

Bso met talent! Medewerkers met een specialisatie op gebied van bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen naar de bso en geven kosteloos een workshop. Onze openingstijden sluiten aan bij de schooltijden. Is de school gesloten vanwege een studiedag? Dan is de bso open; wel zo handig!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Fatima
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren