ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Fontein

Thomas Vincidorstraat 1, 4827 GA  Breda

Welkom bij Fontein

Vlakbij winkelcentrum Hoge Vucht vind je peuteropvang en voorschool Fontein in de nieuwbouw van basisschool de Fontein. De voorschool biedt kinderen extra ondersteuning bij hun taalontwikkeling. De peuteropvang is toegankelijk voor alle kinderen vanaf 2,5 jaar. Voor de voorschool komen kinderen van 2,5 jaar in aanmerking met een verwijzing van het consultatiebureau.

 

Voorschool
06-13065345
voorschoolfontein@kober.nl
Ma t/m do, 08.15 - 12.15 u
Peuteropvang
06-13065345
fonteinpto@kober.nl
ma/di/do/vrij, 08.25 - 12.15 u & di/do 12.55 - 15.15 u
LRK-nummer: 318149680

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang en voorschool Fontein (2,5-4 jaar) 

Bij Fontein werken we in thema’s. Bij elk thema horen woorden, spelletjes en ander leermateriaal. Zo combineren we spelen, leren en werken. De groepsruimte kent verschillende hoeken. Zo is er een bouwhoek, een huishoek, een puzzelhoek en een buitenhoek. Hier kunnen de peuters naar hartenlust ontdekken. Ook bewegen, rennen en klimmen vinden we heel belangrijk. Daarvoor maken we gebruik van de grote speelplaats en de spelzaal in de school. We gaan dagelijks met alle peuters naar buiten. In de groep spelen kinderen van de peuteropvang en de voorschool samen. 

Extra’s

Samen met basisschool de Fontein vormen we een kindcentrum, daardoor hebben we een nauwe samenwerking met groep 1 en 2 van de school. We stemmen onze thema’s op elkaar af en we zorgen voor een warme overdracht zodra je kind 4 jaar is. Spelenderwijs maken de kinderen zo al kennis met de school en groepsleerkrachten. Dat is wel zo vertrouwd voor jou en je kind. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren