ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Grensrakkers

Diepstraat 4, 4884 AB  Wernhout

Welkom bij Grensrakkers

De buitenschoolse opvang vind je heel vertrouwd in de Sint Jozefschool. Op deze centrale locatie in Wernhout kan je kind ook overblijven. 

Buitenschoolse opvang
06-13815872
grensrakkertjesbso@kober.nl
Ma, di en do 15.00 - 18.30u
LRK-nummer: 128152989

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Grensrakkers (4-13 jaar)

Op de naschoolse opvang kiezen kinderen zelf wat ze willen doen. Buiten de eigen groepsruimte kunnen de kinderen gebruik maken van een bibliotheek, de speelzaal, een handvaardigheidslokaal en het leerplein van de school. Hierdoor hebben de kinderen alle ruimte om heerlijk te spelen. Samen met de kinderen organiseren we allerlei activiteiten. Aan de groepsruimte grenst een ruime buitenspeelplaats waar kinderen zich goed kunnen uitleven. 

Tijdens schoolvakanties en op woensdag en vrijdag zijn de kinderen welkom op bso Kakelkeet in Zundert. Wil je gebruik maken van voorschoolse opvang? Ook dan is je kind welkom op bso Kakelkeet. Wij zorgen ervoor dat je kind optijd in de klas is. 

Overblijven Sint Jozefschool

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

 

Grensrakkers
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren