ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Groenstraat

Groenstraat 5, 4847 AE  Teteringen

Welkom bij Groenstraat

De peuteropvang en buitenschoolse opvang vind je in basisschool de Springplank, locatie Groenstraat. De groepen zijn kleinschalig en de locatie is rustig. 

Peuteropvang
0682662915
uilenmandtpto@kober.nl
di en do, 08.45 -12:15 u
LRK-nummer: 495970839
Buitenschoolse opvang
0682662915
uilenmandtbso@kober.nl
ma, di en do
LRK-nummer: 209727251

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Groenstraat (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang Groenstraat krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. De groep is ingericht met verschillende speelhoeken en de kinderen kunnen vanuit de ruimte naar de buitenspeelplaats. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Groenstraat (4-7 jaar)

De bso heeft een eigen lokaal in samenwerking met de peuteropvang.De keuze in spelmateriaal is gevarieerd, spelletjes, knutselen, bouwen of rustig lezen, het kan allemaal op de bso. Liever buitenspelen? Dat kan ook, je bent vanuit binnen zo op het grote buitenspeelterrein. Op de bso zijn er altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om mee te spelen. In de vakanties en tijdens studiedagen bieden we opvang aan op de Mandt. Bso Groenstraat brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra’s

Op de peuteropvang en bso is veel te doen. Behalve sport- en spelactiviteiten organiseren we ook regelmatig workshops waar de kinderen gratis aan mee kunnen doen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Groenstraat
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren