ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Het Landhuis

Van Gaverenlaan 10a, 5131 CT  Alphen Nb Overblijflocatie: Willibrordus School, Alphen

Welkom bij Het Landhuis

Samen met de Willibrordus School en peuterspeelzaal Ikke maken we deel uit van brede school Alphen. We bieden opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-30356019
landhuisbso@kober.nl
LRK-nummer: 282550331
Overblijven
Coördinator: Anne-Marie Backx
overblijvenwillibrordusschool@kober.nl
Tarief: € 2,75

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang het Landhuis (4-13 jaar)

Het Landhuis is gevestigd in een modern gebouw met goede faciliteiten, waaronder een ruime buitenruimte. Ideaal voor kinderen die van buiten spelen houden! Verder heeft de bso een dorps karakter. Hierdoor voelen kinderen zich meteen thuis. Bso het Landhuis brengt en haalt kinderen van:

Overblijven Willibrordus School

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Eén pedagogisch medewerker werkt behalve op bso het Landhuis ook als onderwijsassistent op de basisschool. Daarnaast verzorgt een collega als coördinator het overblijven. Vanuit één team wordt gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen, deels door onderwijs, deels door een uitdagend aanbod in de buitenschoolse tijd. 

Zomerkamp

Ook in de zomervakantie is op deze locatie veel te beleven. Bso het Landhuis gaat namelijk ieder jaar op zomerkamp. De kinderen vertrekken dan 1 of 2 weken naar een kampeerboerderij. Een bijzondere ervaring om mee te maken!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Het Landhuis
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren