ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

het Talent

Luciadonk¬†65, 4707 VK  Roosendaal

Welkom bij het Talent

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Peuteropvang Het Talent is gevestigd in de gelijknamige basisschool. 

Peuteropvang
06-18218520
talentpto@kober.nl
ma/di/do/vrij, 08.30 - 11.50 u
LRK-nummer: 884440874

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Het Talent (2-4 jaar)

Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

het Talent
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren