ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Inge van Bijsterveldt

Kouterstraat 17, 4847 ET  Teteringen

Welkom bij Inge van Bijsterveldt

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
LRK-nummer: 108991192

Hier kun je ons vinden

Over Inge

Hallo (aanstaande) ouders, mijn naam is Inge van Bijsterveldt (1965) en getrouwd met Ad. Wij hebben 2 kinderen, Esmee (1999) en Bas (2001). Samen wonen we in een leuk huis met heel veel ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten. En we wonen tegenover een speeltuin, waar we ook vaak te vinden zijn.

Sinds 2005 ben ik gastouder en ik doe dit nog steeds met heel veel plezier. Wat er zo leuk aan is? Kinderen blijven je verrassen en zijn zo heerlijk open. Hierdoor hebben we een hoop lol met elkaar. 

Wat we de hele dag doen? Eigenlijk te veel om op te noemen: bouwen, kleuren, knutselen, buiten spelen (we hebben een glijbaan en een zandbak in onze tuin). En we hebben onze eigen Kiki. Dit is een beer. Iedere 4 weken krijgt Kiki post en dan gaan we weer een nieuw onderwerp “behandelen”.

Natuurlijk moeten de jongere kinderen ook slapen overdag. Ieder kind heeft bij mij een eigen bedje op een eigen kamer. 

Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s en volg ieder jaar de EHBO cursus. Daarnaast ga ik naar informatieavonden en cursussen die gegeven worden vanuit het gastouderbureau.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gewoon contact op en kom een keertje kijken. Je bent van harte welkom en dan krijg je de beste indruk. Tot ziens!

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren