ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

In de Rode Ballon

Diepstraat 4, 4884 AB  Wernhout Overblijflocatie: Sint Jozefschool

Welkom bij In de Rode Ballon

Je vindt ons in het centrum van Wernhout, in de Sint Jozefschool. Hier bieden we opvang aan peuters van 2 tot 4 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
06-13815872
rodeballonkdv@kober.nl
LRK-nummer: 154130679
Overblijven
Coördinator: Djenne Jacobs
overblijvenjozefschool@kober.nl
Tarief: € 2,75

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang In de Rode Ballon (2-4 jaar)

Is je kind toe aan wat meer uitdaging? Voor een paar dagdelen per week ben je bij onze peuteropvang aan het juiste adres. Spelenderwijs leren de peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Dat maakt de overstap naar het basisonderwijs een stuk makkelijker! 

Peuteropvang In de Rode Ballon heeft een grote ruimte ter beschikking waar de kinderen met elkaar of rustig alleen kunnen spelen. In de rol van grote mensen stappen was nog nooit zo makkelijk, in de grote huishoek. Of voor de kinderen die van bouwen houden, zij kunnen zich uitleven met Duplo, Nopper of de treinbaan. De buitenruimte van In de Rode Ballon heeft uiteraard een mooi speeltoestel en een zandbak. 

Overblijven Sint Jozefschool

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

In de Rode Ballon
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren