ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Judith Leijten-Vinken

Terover 28, 5131 RB  Alphen

Welkom bij Judith Leijten-Vinken

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
Klik hier voor de website
LRK-nummer: 163412492

Hier kun je ons vinden

Over Judith

Samen met mijn man Jean-Pierre en onze dochter Lieke van 7 jaar, woon ik op een boerderij in het mooie buitengebied “De Reuver” in Alphen. Ik werk al ruim 20 jaar in de zorg en heb een verzorgende en verpleegkundige achtergrond.  

Bij ons thuis op de boerderij bied ik kleinschalige kinderopvang in een huislijke, gezellige en landelijke omgeving. Er is hier volop ruimte, zowel binnen als buiten, om lekker te spelen, ravotten en ontdekken. Heerlijk samen plezier maken en actief bezig zijn. Maar ook lekker de rust en de ruimte om te relaxen of bijvoorbeeld creatief bezig te zijn. Ook met dieren knuffelen of verzorgen, is mogelijk! 

Het mooie aan werken met kinderen vind ik hun enthousiasme en hun natuurlijke behoefte om te willen ontdekken, leren en beleven. Het is zo mooi om de ontwikkeling van een kind te volgen en het hierin te begeleiden en ondersteunen. Samen de wereld ontdekken, genieten van nieuwe uitdagingen en simpelweg plezier maken. Wat ik erg fijn vind, is de kleinschalige manier van opvang en begeleiding bieden. Ik kan in een huislijke en gemoedelijke sfeer met de kinderen bezig zijn en heb de mogelijkheid om kinderen persoonlijke aandacht te geven, zodat het kind centraal staat. Ieder kind is uniek, heeft zijn eigen interesses en behoeften en moet zichzelf kunnen zijn. In deze veilige, vertrouwde omgeving kan dat. 

Opvangdagen

Maandag t/m vrijdag, opvangtijden in overleg. 

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren