ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Jacinta

Viveslaan 3, 4834 XV  Breda

Welkom bij Jacinta

De naam zegt het al, deze buitenschoolse opvang vind je in basisschool Jacinta. Deze opvang is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-13097411
jacintabso@kober.nl
LRK-nummer: 712179732

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Jacinta (4-13 jaar)

Kinderen komen hier na schooltijd en in de vakantie naar toe. We organiseren behalve sport en spel vaak leuke kook- en knutselactiviteiten, waar je kind kosteloos aan mee kan doen. Daarvoor maakt de bso gebruik van diverse ruimtes binnen de school, zoals de handenarbeidzolder en de gymzaal. 

We werken graag met thema’s. Zo organiseerden we “grenzeloos koken”, met een bezoek aan een restaurant en een zelfgemaakt diner voor ouders. Of theateractiviteiten als dans, acrobatiek, muziek, toneelspel tot het maken van een echt, eigen boek. Alles kan! Ons team zorgt ervoor dat de kinderen het ook na schooltijd fijn hebben bij Jacinta.  

Voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben we een aparte bso ruimte. De pedagogisch medewerker haalt de kinderen uit de klas op. Samen wandelen ze naar de (mini) bso. Zo kunnen de kinderen rustig wennen aan de grote stap naar de basisschool! Bso Jacinta brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra’s

Kober kinderopvang heeft meerdere bso’s in deze wijk. Daardoor kan je bso Jacinta ook combineren met een andere (thema)locatie. Zo kan jouw kind de ene middag met de laarzen in de modder staan en op slakkenexpeditie gaan (bso NatuurTuin Zuid) of een volgende middag met leeftijdsgenoten (8 jaar en ouder) in de speeltuin aan de Ploegstraat afspreken. Informeer gerust bij ons naar de meest ideale combinatie voor jouw kind! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Jacinta
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren