ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

John F. Kennedy

Molstraat 34, 4826 KA  Breda

Welkom bij John F. Kennedy

In de wijk Hoge Vucht, vlakbij het winkelcentrum, vind je onze peuteropvang en voorschool. We maken gebruik van een ruimte in basisschool John F. Kennedy. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
06-30375299
johnfkennedypto@kober.nl
di, 08.15 - 12.00 u / do, 12.45-16.00 u
LRK-nummer: 294131115
Voorschool
06-30375299
johnfkennedypto@kober.nl
ma t/m vrij 08.15 - 12.15 u & ma, di, do 12.45 - 16.45 u
Overblijven
Coördinator: Jamie Verwijmeren
kbsjohnfkennedy_overblijven@inos.nl
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang John F. Kennedy (2-4 jaar) 

Een kind van twee jaar wil de wereld ontdekken. Groei en ontwikkeling van de peuter staan daarom centraal bij peuteropvang John F. Kennedy. De groepsruimte is verdeeld in verschillende hoeken. We hebben onder andere een poppenhoek, een puzzeltafel, een autohoek en een zand- en watertafel. Door de hoeken stimuleren we de peuters tot samenspel en om op ontdekking uit te gaan. We zingen en lezen dagelijks en uiteraard spelen we elke dag ook buiten op het ruime speelplein. 

Voorschool John F. Kenndy (2,5-4 jaar)

Wij bieden ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken bij de taalontwikkeling. Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Overblijven John F. Kennedy

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

We werken nauw samen met basisschool John F. Kennedy. Onze methodes zijn hetzelfde en ook stemmen we onze thema’s op elkaar af. Spelenderwijs maken de kinderen zo al kennis met het onderwijs. Als je kind 4 jaar is, zorgen we voor een warme overdracht naar de basisschool.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

John F. Kennedy
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren