ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Joseph

Meidoornlaan 1, 4702 AZ  Roosendaal

Welkom bij Joseph

In basisschool Joseph vind je onze peuteropvang en buitenschoolse opvang. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 13 jaar. Alles onder één dak, wel zo makkelijk en vertrouwd voor jou én je kind. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
0165-564957
josephpto@kober.nl
ma t/m vrij, 08.30 - 11.50 u / di, do 13.00 - 16.20 u
LRK-nummer: 463681319
Buitenschoolse opvang
06-13628833
josephbso@kober.nl
LRK-nummer: 116698809
Overblijven
Coördinator: Madelon Matla
overblijven@josephkpo.nl
Tarief: € 2,50

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Joseph (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Joseph (4-13 jaar)

Knutselen, bouwen, skeeleren of gewoon chillen met vriendjes en vriendinnetjes, bij de bso kan het. Na een schooldag bepalen de kinderen zelf hoe zij hun vrije middag indelen. Er is genoeg keuze in al het speelmateriaal en op de bso is altijd iemand om mee te spelen. 

Overblijven Joseph

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Joseph
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren