ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kastanjetuin

St. Josephstraat 3, 4811 CL  Breda

Welkom bij Kastanjetuin

In een karakteristiek oud huis vind je peuteropvang en buitenschoolse opvang Kastanjetuin. We bieden opvang voor kinderen van 2-13 jaar. Het huis telt drie verdiepingen die allemaal in verschillende ruimtes zijn ingedeeld, zoals een huiskamer, atelier en een jongens- en een meidenkamer. De bso grenst aan het schoolplein van basisschool St. Joseph. De jongste kinderen worden in de naastgelegen school opgevangen, de oudste kinderen vertoeven in het bso huis.

Peuteropvang
076-5045803
kastanjetuinpto@kober.nl
@kindcentrumKastanjetuin
di/do, 08.15 - 11.45 u
LRK-nummer: 215928696

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Kastanjetuin (2-4 jaar)

Is je peuter toe aan wat meer uitdaging? Dan kun je bij Kastanjetuin ook terecht voor peuteropvang. Spelenderwijs leren de peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Dat maakt de overstap naar het basisonderwijs een stuk makkelijker!

Buitenschoolse opvang Kastanjetuin (4-13 jaar)

Bso Kastanjetuin heeft een ruim en afwisselend activiteitenaanbod. Het atelier geeft creatieve mogelijkheden, de speelzaal en het buitenspeelplein zijn ideaal voor de sportievelingen en de tuin van het huis biedt spannende mogelijkheden voor kinderen met groene vingers; zij kweken hier tomaten en aardbeien en verzorgen bloemen en planten. Ook bij het verzorgen van de huisdieren (cavia’s, schilpadden, vissen) spelen de kinderen een belangrijke rol. Elke maandag, dinsdag en donderdag zorgt een sportdocent voor sport- en spelactiviteiten, aangepast op de leeftijd van de kinderen. Bso Kastanjetuin brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra’s

Soms heb je net even wat minder tijd. Dan helpen we je graag. Als je kind naar de voorschoolse opvang komt, dan is onze ontbijtservice een uitkomst.
‘s Avonds kan je kind aanschuiven voor een gezonde, warme maaltijd. Ook brengen we je kind naar zwemles op dinsdag of donderdag. Wel zo makkelijk!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Kastanjetuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren