ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kasteeltuin

Groot Ypelaardreef 75, 4834 HC  Breda

Welkom bij Kasteeltuin

In de wijk IJpelaar, schuin tegenover winkelcentrum de Burcht, vind je kindcentrum Kasteeltuin. Door het vele glas zijn de ruimtes binnen verrassend licht en open. De groepen zijn ruim ingericht en grenzen direct aan een grote natuurlijke tuin. Dankzij speciale buitenspeelkleding spelen wij alle seizoenen buiten met de kinderen. Wij kiezen bewust voor natuur en natuurbeleving en zijn trots op ons Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang van Stichting Groen Cement.

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Kasteeltuin (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een baby- en dreumesgroep van 0-2 jaar, een peutergroep van 2-4 jaar en een verticale groep van 0-4 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft een aparte ruimte en eigen voorzieningen. Zo geven we alle kinderen de ruimte om vrij te bewegen en dit zorgt voor genoeg uitdaging voor elke leeftijd. 

Peuteropvang Kasteeltuin (2-4 jaar) 

Peuters willen ontdekken. Wij stimuleren de kinderen om zelf te kiezen wat ze willen doen. Onze grote speelhal en de verschillende ruimtes in het kindcentrum bieden deze mogelijkheid. In de grote tuin leert je kind de natuur kennen. Van kriebelende spinnetjes, lieveheersbeestjes tot fruitboompjes en water en zand: hier beleven peuters altijd iets nieuws. 

Extra’s

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Voor ouders hebben we coffee to go. Ook kan je kind ’s avonds gezellig een warme en gezonde maaltijd bij ons eten. Of je bestelt een warme maaltijd om mee te nemen. Voor de allerkleinsten beschikken we over buitenbedjes. Natuurlijk bepaal je zelf of je je kind buiten wilt laten slapen. Voor flexibele opvang kan je ook bij ons terecht. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Kasteeltuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren