ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kiekeboe

Gageldonksepad 3, 4824 PP  Breda

Welkom bij Kiekeboe

Kindcentrum Kiekeboe ligt aan de rand van de Haagse Beemden. Door de ligging ben je met de auto zo op de rondweg. We zijn een gezellig, klein en knus kindcentrum waar je je al snel thuis voelt. In de Kapeltuin verzorgen we samen met de kinderen een stukje tuin. Lekker in de weer met aarde, zaden, planten en beestjes. 

 

Kinderdagverblijf
076-5045808
kiekeboekdv@kober.nl
LRK-nummer: 242876146
Peuteropvang
076-5045808
kiekeboepto@kober.nl
ma/ woe/ vrij, 08.00 - 11.30 u
LRK-nummer: 242876146

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Kiekeboe (0-4 jaar)

We werken op Kiekeboe met thema’s volgens de Piramide methode. We doen afwisselende activiteiten aan de hand van deze thema’s, zoals spelletjes, voorlezen, knutselen en zingen. We hebben hierbij veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind. Elke dag gaan we naar buiten: lekker spelen in de tuin of de planten verzorgen in de Kapeltuin. We gaan ook vaak samen op pad in de buurt. Er is zoveel te beleven! Het kinderdagverblijf heeft een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). 

Peuteropvang Kiekeboe (2,5-4 jaar) 

Peuters willen ontdekken. Wij stimuleren de kinderen om zelf te kiezen wat ze willen doen. Onze speelhal en de verschillende ruimtes in het kindcentrum bieden deze mogelijkheid. In de grote tuin leert je kind de natuur kennen. Van kriebelende spinnen, lieveheersbeestjes tot fruitbomen en water en zand: hier beleven de peuters altijd iets nieuws. In de ochtenden doen we +activiteiten. In een kleine groep bieden we de kinderen uitdagende en leeftijdsgerichte activiteiten aan. Zo is jouw kind straks goed voorbereid op de basisschool. 

Extra’s

We maken het je graag makkelijk. Onze kinderkapper komt regelmatig langs. Geknipt worden in een vertrouwde omgeving, dat vinden de kinderen fijn! Is je kind tussen 7.30 en 8.00 uur bij Kiekeboe? Dan kan je kind gezellig bij ons ontbijten. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Kiekeboe
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren