ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kievitstuin & Top bso Kanjertuin

't Blok 175, 4823 JJ  Breda Overblijflocatie: Kievitsloop

Welkom bij Kievitstuin & Top bso Kanjertuin

Kindcentrum Kievitstuin is gehuisvest in basisschool de Kievitsloop in de Haagse Beemden. Wij vangen hier kinderen op van 2-13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-51257391
kievitstuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 227593042
Peuteropvang
06-23929191
kievitstuinpto@kober.nl
ma t/m vr, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 213921613
Voorschool
06-23929191
kievitstuinpto@kober.nl
ma/woe/vrij, 08.30 - 12.00 u
Overblijven
Coördinator: Sanaa Akil
kbskievitsloop_overblijven@inos.nl
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Kievitstuin (2-4 jaar)

Een peuter van twee jaar wil de wereld ontdekken. Peuteropvang Kievitstuin biedt alle ruimte en materialen die je peuter nodig heeft om zich te ontwikkelen. Spelenderwijs maken kinderen kennis met groepsactiviteiten, leren spelen met leeftijdsgenoten en ervaren ze ook het plezier. Ook spelen de kinderen regelmatig buiten op het speelplein van de school. 

Voorschool Kievitstuin (2,5-4 jaar)

Soms heeft een kind net iets meer ondersteuning nodig bij de taalontwikkeling. Dit bieden wij op de voorschool. Kinderen van 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen in aanmerking voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE). 

Buitenschoolse opvang Kievitstuin (4-9 jaar)

Ontspannen in de zithoek, knutselen aan tafel of een spelletje doen met vriendjes en vriendinnetjes, bij de bso hoef je je niet te vervelen. We organiseren regelmatig verschillende workshops waar de kinderen aan mee kunnen doen. Vanaf 9 jaar stromen de kinderen door naar top bso Kanjertuin.

Top bso Kanjertuin (9-13 jaar)

Kinderen vanaf 9 jaar hebben steeds meer behoefte aan verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, ruimte en privacy. Op de top bso stimuleren we de kinderen hierin. Voordat kinderen naar de top bso komen, krijgen zij een fietstraining, zodat ze zelfstandig naar de bso en naar huis kunnen fietsen. Dit is ook gelijk een goede voorbereiding voor de middelbare school. Wij vangen kinderen op van de volgende scholen:

Overblijven Kievitsloop

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Aan het eind van de dag kan je kind bij ons een lekkere en warme maaltijd mee eten. Regelmatig komt de kinderkapper langs op de bso. Dat is wel zo makkelijk. Heb je behoefte aan flexibele opvang? Dan helpen we je daar ook graag mee. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Kievitstuin & Top bso Kanjertuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren