ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Klaverweide

Lavadijk 183, 4706 KZ  Roosendaal

Welkom bij Klaverweide

In basisschool de Klaverweide vind je peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso) Klaverweide. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Overblijven
Coördinator: Simone Peeters
overblijven@klaverweidekpo.nl
Tarief: € 2,50

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Klaverweide (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang Klaverweide krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind, raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Klaverweide (4-13 jaar)

Bij bso Klaverweide vangen we de kinderen in een huiselijke sfeer en in groepsverband op. In de grote hal van de school, waar we de kinderen opvangen, is veel speelmateriaal beschikbaar. De kinderen kiezen zelf hoe zij hun tijd op de bso besteden. Op de buitenspeelplaats, de binnentuin of in de speelzaal, is alle ruimte om te rennen en voetballen. We zorgen ook voor een activiteitenprogramma waar de kinderen aan mee kunnen doen. Hier betrekken we de kinderen bij. Bso Klaverweide brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Overblijven Klaverweide

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Bso met talent! Medewerkers met een talent voor bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen naar de bso en geven kosteloos een workshop. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Klaverweide
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren