ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Klaverweide & Klavertuin

Lavadijk 183, 4706 KZ  Roosendaal Overblijflocatie: Klaverweide

Welkom bij Klaverweide & Klavertuin

In basisschool de Klaverweide vind je bso Klavertuin. Wij vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-57556456
klavertuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 167150194
Overblijven
Coördinator: Simone Peeters
overblijven@klaverweidekpo.nl
Tarief: € 2,25
Peuteropvang

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Klavertuin (4-13 jaar)

Bij bso Klavertuin vangen we de kinderen in een huiselijke sfeer en in groepsverband op. In de grote hal van de school, waar we de kinderen opvangen, is veel speelmateriaal beschikbaar. De kinderen kiezen zelf hoe zij hun tijd op de bso besteden. Op de buitenspeelplaats, de binnentuin of in de speelzaal, is alle ruimte om te rennen en voetballen. We zorgen ook voor een activiteitenprogramma waar de kinderen aan mee kunnen doen. Hier betrekken we de kinderen bij. Bso Klavertuin brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Overblijven Klaverweide

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Bso met talent! Medewerkers met een talent voor bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen naar de bso en geven kosteloos een workshop. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Klaverweide & Klavertuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren