ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Krullevaar & Kamelot

President van Rijenlaan 1, 4741 DG  Hoeven Overblijflocatie: Uniek

Welkom bij Krullevaar & Kamelot

Je vindt dit ruime kindcentrum in het centrum van Hoeven. We bieden opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De bso ligt vlak bij de scholen. Op deze locaties verzorgen wij het overblijven.

Buitenschoolse opvang
076-5045825
kamelotbso@kober.nl
LRK-nummer: 106967617
Kinderdagverblijf
076-5045825
krullevaarkdv@kober.nl
LRK-nummer: 232111315
Peuteropvang
076-5045825
krullevaarkdv@kober.nl
ma t/m do, 08.10 - 13.30 u
LRK-nummer: 232111315
Overblijven
Coördinator: Cleo Stammers
overblijvenuniek@kober.nl
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Krullevaar (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf is kleinschalig van opzet. Hierdoor voelen kinderen zich bij ons meteen thuis. Onze ruimtes zijn groot, zodat er voldoende plek is om lekker te spelen. Ook buiten hebben de kinderen voldoende ruimte op de grote buitenspeelplaats. Voor de oudste kinderen van het kinderdagverblijf hebben we speciale activiteiten in de 3+ groep.

Peuteropvang Krullevaar – de Puk Club (2-4 jaar)

Op de peuteropvang leren peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Plezier maken met andere kinderen en samen spelen staat voorop. We kleien, verven, kleuren, plakken, zingen samen en lezen voor. Je peuter ervaart, ontdekt en leert zo iedere dag weer nieuwe dingen. De peuteropvang is een optimale voorbereiding op de basisschool.

Buitenschoolse opvang Kamelot (4-13 jaar)

De bso ligt dichtbij de scholen. De kinderen lopen van en naar de bso. Kinderen zijn voor schooltijd al bij ons welkom. Zij kunnen dan al rustig met vriendjes en vriendinnetjes spelen. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen op tijd naar school. Ook na schooltijd is er vanalles voor de kinderen te doen. Van creatieve activiteiten binnen, relaxen tot spelen op de grote buitenspeelplaats. Spelen op het vlakbij gelegen voetbalveld en grasveld kan ook. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag vangen we hier de 6 en 7-jarigen op. Alle andere kinderen zijn welkom bij bso Uniek, in de school. Op woensdag- en vrijdagmiddag vangen we hier kinderen van 4-13 jaar op. Bso Kamelot brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Overblijven Uniek

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra

Heb je weinig tijd 's ochtends, dan is onze ontbijtservice een uitkomst. En aan het eind van de dag kan je kind gezellig een lekkere verse warme maaltijd bij ons eten. Heb je behoefte aan flexibele opvang? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Krullevaar & Kamelot
  • 'Goed gevoel, persoonlijk contact en maatwerk.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren