ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kunstbso Vestetuin

Molenstraat 6, 4811 GS  Breda

Welkom bij Kunstbso Vestetuin

Kunstbso Vestetuin heeft een eigen ruimte in de Nieuwe Veste, Centrum voor de kunsten Breda. Zij bieden cursussen aan op het gebied van beeldende kunst, theater, muziek en dans. Bij de Vestetuin maken kinderen gebruik van dit cursusaanbod onder bso-tijd. Kinderen van 8 tot 13 jaar bieden wij op deze manier culturele, creatieve en kunstzinnige ontwikkelings-mogelijkheden. 

 

Buitenschoolse opvang
06-51438704
vestetuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 359878842

Hier kun je ons vinden

Kunstbso Vestetuin (8-13 jaar)

De kunstbso is open op maandag-, dinsdag en donderdagmiddag. Na schooltijd vangen de medewerkers van de bso de kinderen op. Voordat de cursus begint, komen de kinderen in de groepsruimte tot rust na een lange schooldag. Ook na de cursus spelen of relaxen de kinderen nog in de groepsruimte. De medewerkers van de bso zijn zelf ook muzikaal en creatief. Zij helpen de kinderen dan ook graag met vragen over de cursus of muziekles. Voor buitenactiviteiten gaan we met de kinderen naar het binnenplein van de Nieuwe Veste of naar het nabijgelegen park. 

Extra’s

Kunstbso Vestetuin is de enige kunstbso in Breda. Vanuit alle basisscholen in de stad komen daarom kinderen naar de Vestetuin om een cursus of muziekles te volgen. Zo ontmoeten kinderen met dezelfde interesses elkaar. Op de website van Nieuwe Veste vind je het cursusaanbod voor schooljaar 2020-2021.
Is het voor je kind te ver om te komen fietsen? Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden om je kind met een taxi naar de bso te laten komen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Kunstbso Vestetuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren