ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kunstbso Vestetuin

Molenstraat 6, 4811 GS  Breda

Welkom bij Kunstbso Vestetuin

In de binnenstad van Breda vind je Kunstbso Vestetuin, binnen de deuren van de Nieuwe Veste. Op deze bruisende locatie bieden we buitenschoolse opvang aan kinderen vanaf 8 tot 13 jaar. Hierdoor is het mogelijk om deel te nemen aan het les- en cursusaanbod van de Nieuwe Veste onder bso-tijd. Een unieke manier om kennis te maken met kunst en cultuur en je eigen creativiteit te ontdekken.

Buitenschoolse opvang
06-51438704
vestetuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 359878842

Hier kun je ons vinden

Kunstbso Vestetuin (8-13 jaar)

Op de kunstbso is elke dag een nieuw avontuur. Het bruist! Bij binnenkomst merk je dat meteen. Je loopt eerst langs de bibliotheek, de makers-base en dan de trap omhoog. Aan de muren zie je steeds weer andere kunstwerken hangen en terwijl je naar de bso loopt hoor je al muziek en zang uit de lokalen komen. In de bso kun je eerst nog even tot rust komen, voordat de cursus begint. 

De groepsruimte is ingericht met verschillende hoeken waar volop ruimte is om lekker aan de slag te gaan. Je kunt muziek spelen, schilderen of speel je toch liever een gezelschapsspel? Door de unieke locatie kunnen we gemakkelijk een bezoek brengen aan de bibliotheek of lekker naar buiten op het binnenplein van de Nieuwe Veste of het nabijgelegen park. 

Extra’s

Kunstbso Vestetuin is een unieke bso. Vanuit de hele stad komen kinderen naar de kunstbso om een cursus of muziekles te volgen tijdens bso-tijd. Een leuke manier om leeftijdsgenootjes te ontmoeten met dezelfde interesses. Ben je benieuwd naar het cursusaanbod van de Nieuwe Veste? Hier kun je zien welke les jij kunt volgen bij de Kunstbso.

Is de afstand net te groot om zelf te komen fietsen? Dan kijken we graag mee naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld met de taxi naar de bso te komen.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Kunstbso Vestetuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren