ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Lisette Gooskens-van Gool

Zandstraat 23, 4891 PP  Rijsbergen

Welkom bij Lisette Gooskens-van Gool

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
Klik hier voor de website
LRK-nummer: 332708135

Hier kun je ons vinden

Over Lisette

Ik ben geboren op 25 december 1960, getrouwd en heb vier kinderen, waarvan er drie thuis wonen. Ik ben woonachtig in het buitengebied van Rijsbergen rondom groen en bos.

Het werken met kinderen is werken met plezier en een glimlach. Vanuit mijn jarenlange ervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvang neem ik dit mee in mijn rol als gastouder.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij mij genieten van alle ruimte die aanwezig is. Spelenderwijs maken zij kennis met alle facetten die de natuur te bieden heeft.

Normen en waarden, consequent zijn en een positieve benadering naar elkaar zijn belangrijke aspecten binnen mijn opvang. Werken met thema’s rondom de 4 jaargetijden, winter, lente, zomer en herfst. Zowel binnen als buiten. Kortom de kinderen kunnen zich heerlijk ontwikkelen binnen een groene omgeving.

Ik sta ingeschreven bij de gemeente Zundert en het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peutrspeelzalen). Dit betekent dat je via de belastingdienst recht hebt op kinderopvangtoeslag. Ik ben aangesloten bij het gastouderbureau van Kober kinderopvang, dat staat voor de bemiddeling tussen ouders en gastouders.

Ik ben in het bezit van de diploma’s gespecialiseerd pedagogisch medewerker, EHBO voor kinderen en bedrijfshulpverlening.

Opvangdagen

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag (07:00 uur tot 09:00 uur & 15:00 uur tot 18:30 uur)

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren