ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Lavoor & Voortuin

Heulberg 71, 4708 HL  Roosendaal Overblijflocatie: Lavoor (locatie Heulberg)

Welkom bij Lavoor & Voortuin

Peuteropvang Lavoor en buitenschoolse opvang Voortuin vind je in basisschool Lavoor. We zitten op loopafstand van het park met speeltuin en de bibliotheek. Daar gaan we dan ook graag naar toe. Wij vangen kinderen van 2 tot 13 jaar op. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-20269524
voortuinbso@kober.nl
@KoberTolberg
LRK-nummer: 159359831
Overblijven
Coördinator: Lilian van Gastel
overblijvenheulberg@kober.nl
Tarief: € 2,50
Peuteropvang
06-20269524
lavoorpto@kober.nl
di t/m do, 08.30 - 11.50 u
LRK-nummer: 227369580

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Lavoor (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang Lavoor krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Voortuin (4-13 jaar)

In de school hebben we een eigen groepsruimte, maar we gebruiken ook de aula, gymzaal en de buitenspeelplaats. De groepsruimte van bso Voortuin is ingedeeld in verschillende speelhoeken. Kinderen kiezen zelf waarmee ze willen spelen. Knutselen en spelletjes spelen doen we in de aula van de school. Daar hebben we de ruimte. In de gymzaal of de buitenspeelplaats leven de kinderen zich heerlijk uit. We organiseren regelmatig activiteiten op het gebied van sport, kunst, techniek en koken. Bso Voortuin vangt kinderen op van:  

Overblijven Lavoor (locatie Heulberg)

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Heb je behoefte aan flexibele opvang? Daarvoor kan je ook bij ons terecht.  

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Lavoor & Voortuin
  • 'Buitenschoolse opvang Voortuin brengt onze kinderen tot bloei.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren