ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Linietuin

Baliendijk 78, 4816 GG  Breda

Welkom bij Linietuin

In de wijk Doornbos-Linie vind je onze peuteropvang en voorschool Linietuin. We zitten in basisschool De Liniedoorn. Hier vangen we kinderen van 2,5 tot 4 jaar op. 

 

Voorschool
076-5810419
linietuinpto@kober.nl
ma t/m do, 08.15 - 12.00 u / 13.00 - 15.30 u
Peuteropvang
076-5045804
linietuinpto@kober.nl
ma t/m do, 12.30-15.00 u
LRK-nummer: 794113825

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Linietuin (2,5-4 jaar) 

Een peuter van twee wil de wereld ontdekken. Dat kan bij de peuteropvang. Je kind leert een nieuwe omgeving kennen en met leeftijdgenoten omgaan. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de peuters. Aan de hand van thema’s leren ze woorden en taalspelletjes. Elke dag spelen we ook op de buitenspeelplaats met zandbak van de school.  

Voorschool Linietuin (2,5-4 jaar)

Linietuin biedt ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen met een taalachterstand. Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Extra’s

We werken nauw samen met de onderbouw van basisschool De Liniedoorn. We werken met dezelfde methode en stemmen de thema’s op elkaar af. Spelenderwijs maken de kinderen zo al kennis met het onderwijs. Is je kind vier jaar? Dan zorgen we voor een warme overdracht naar de kleuterklas.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Linietuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren