ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Linietuin

Baliendijk 78, 4816 GG  Breda

Welkom bij Linietuin

Locatie Linietuin is gevestigd in de wijk Doornbos-Linie. Hier bieden we peuteropvang, voorschool en buitenschoolse opvang aan kinderen vanaf 2 tot 13 jaar. Je vind ons in basisschool de Liniedoorn.

Voorschool
076-5810419
linietuinpto@kober.nl
ma t/m do, 08.15 - 12.00 u / 13.00 - 15.30 u
Peuteropvang
076-5045804
linietuinpto@kober.nl
ma t/m do, 12.30-15.00 u
LRK-nummer: 794113825
Buitenschoolse opvang
076 5045 804
linietuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 162475925

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Linietuin (2-4 jaar) 

Peuters leren en ontdekken bij de peuteropvang. In de constructiehoek maken we de mooiste bouwwerken en in de huishoek gaan we helemaal op in een rollenspel. Samen zingen we liedjes, spelen we taalspelletjes, maken we knutselwerkjes. Elke dag geen we naar buiten om te rennen, klimmen of fietsen. Ook in de buitenkeuken en de grote zandbak is veel te beleven!

Door te werken met thema’s bieden we een gevarieerd en uitdagend activiteiten aanbod. Zo kan je kind straks goed voorbereid starten op de basisschool.

Voorschool Linietuin (2,5-4 jaar)

Soms heeft je kind net iets meer ondersteuning nodig bij de taalontwikkeling. Voor hen bieden we ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. Kinderen van de peuteropvang en de voorschool spelen samen in een groep.

Buitenschoolse opvang Linietuin (4-13 jaar)

Na een schooldag is het heerlijk vertoeven bij bso Linietuin. Je kunt er lekker ontspannen, maar er is ook van alles te ontdekken. We bieden een ruim en afwisselend activiteiten aanbod aan: samen koken, knutselen, lekker rennen en ravotten in de speelzaal of buiten een frisse neus halen. Er is elke dag iets te beleven. Bso Linietuin vangt kinderen op van:

Basisschool de Liniedoorn 

Extra’s

We werken nauw samen met basisschool de Liniedoorn. Is je kind vier jaar? Dan zorgen we voor een warme overdracht naar de kleuterklas. Op de peuteropvang werken we met dezelfde methode als de kleuterklas en stemmen we thema’s op elkaar af. Spelenderwijs maken de kinderen zo al kennis met het onderwijs. Ook tussen de school en de bso is er een nauwe samenwerking en zorgen we voor een optimale ontwikkeling van je kind. Wel zo fijn en vertrouwd!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Linietuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren