ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Marjolein Fonteijn

Tijmhof 8, 4907 BE  Oosterhout

Welkom bij Marjolein Fonteijn

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
Klik hier voor de website
LRK-nummer: 161649968

Hier kun je ons vinden

Over Marjolein

Gastouderopvang Het kleine girafje biedt kleinschalige opvang in huiselijke sfeer aan. Bij Het kleine girafje kunt u voor flexibele en vaste opvang terecht. Mocht u buiten de reguliere tijden opvang nodig hebben, dan kan dit in overleg.

U stelt als ouders alles in het werk om uw kinderen in een vertrouwde omgeving te laten opgroeien. Daarbij is de keuze die u maakt voor de dagelijkse opvang van uw kinderen een zeer belangrijke. U wilt dat uw kinderen net als thuis onbezorgd in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen spelen, slapen en eten. Kortom een plek waar zij zich thuis voelen en u zich geen zorgen hoeft te maken over hun welzijn. Kinderopvang moet passen bij uw eigen situatie. Bij uw wensen en ideeën over opvang en zorg voor uw kind. En bij de behoefte aan zorg en de ontwikkeling van uw kind. 

Als gastouder kan ik, dankzij de kleinschaligheid, veel persoonlijke aandacht aan uw kind schenken, zo danig dat het kind de mogelijkheid krijgt zich optimaal te ontwikkelen.

Opvangdagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (07:00 uur tot 19:00 uur)

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren