ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Merlijn, kinderdagverblijf

Tweeschaar 12, 4822 AT  Breda

Welkom bij Merlijn, kinderdagverblijf

In het Sociaal Cultureel Centrum ’t Kraaienest in de wijk Haagse Beemden vind je onze kleinschalige kinderdagverblijf Merlijn.
We vangen hier kinderen op van 0 tot 4 jaar. 

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Merlijn (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf is kleinschalig en huiselijk ingericht. Hierdoor voelt jouw kleintje zich er meteen thuis. Er is een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). We werken met Uk & Puk. Die methode leert baby's, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen! Handpop Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Puk maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen. Hij heeft bijvoorbeeld nieuwe schoenen aan of hij is verkouden. 

Spelen doen we binnen en buiten. We hebben een eigen ‘sportruimte’, een grote tuin waar je altijd iets nieuws ontdekt en we gaan vaak op pad in de buurt. We houden ervan om te koken. De boodschappen doen we vooraf samen in het winkelcentrum in de buurt. Kom jij een keer proeven? 

Extra's

We maken het je graag makkelijk. Onze kinderkapper komt regelmatig langs. Geknipt worden in een vertrouwde omgeving, dat vinden de kinderen fijn!  

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Merlijn, kinderdagverblijf
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren