ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Merlijn, peuteropvang & bso

Groene Hil 20, 4822 RS  Breda Overblijflocatie: Burgst Groene Hil Nutsbasisschool

Welkom bij Merlijn, peuteropvang & bso

Onze peuteropvang en buitenschoolse opvang vind je in basisschool de Groene Hil, in de wijk de Haagse Beemden. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
06-10071901
merlijnpto@kober.nl
@KoberMerlijn
di/do 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 189744200
Buitenschoolse opvang
06-20504046
merlijnbso@kober.nl
@KoberMerlijn
LRK-nummer: 515131404
Overblijven
Coördinator: Wilmy Dolmans
overblijf.gh@nbsburgst.nl
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Merlijn (2-4 jaar)

We zitten in een gezellige en huiselijke ruimte in de basisschool. Je peuter kan hier naar hartenlust spelen, leren en ontdekken met leeftijdsgenootjes. We werken met Uk & Puk. Deze methode leert peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen! Handpop Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Puk maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen. Hij heeft bijvoorbeeld nieuwe schoenen aan of hij is verkouden. Aan de hand van thema’s maken kinderen spelenderwijs kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen. Ook gaan we dagelijks naar buiten. Daar is veel te ontdekken. 

De pedagogisch medewerkers en de leerkrachten van groep 1 werken nauw samen. De peuters komen voordat ze vier jaar zijn al oefenen in groep 1. Dat zorgt voor een soepele overgang naar school.

Buitenschoolse opvang Merlijn (4-13 jaar)

Kunstwerken maken in het atelier, een potje tafelvoetbal, ijsjes ‘verkopen’ in de tent, lekker chillen in de loungehoek. Of lekker naar buiten: ravotten of voetballen op een van de twee speelpleinen. Er is voor ieder wat wils en altijd wat te doen. De bso is opgedeeld in twee leeftijdsgroepen, zodat er altijd leeftijdsgenoten in de buurt zijn. Regelmatig volgen de kinderen leuke workshops, zodat ze kennismaken met sport, kunst en cultuur. We zetten ons ook in voor het goede doel. Zo doen we jaarlijks mee aan de Mini Ropa Run. Met de school hebben we vaak overleg. We delen ruimtes, materialen en lopen heel makkelijk bij elkaar binnen. Bso Merlijn brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Overblijven Burgst Groene Hil Nutsbasisschool

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier.

Extra’s

Merlijn maakt deel uit van de Sterke Wijk (een samenwerkingsverband tussen alle Kober bso’s in de Haagse Beemden). De Sterke Wijk organiseert in de vakanties tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen, een zomerkamp. Met z’n allen bezig zijn, dat is reuze leuk! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Merlijn, peuteropvang & bso
  • 'Peutertuin Merlijn is veilige plek vol uitdaging, waar mijn dochter zorgeloos en met heel veel plezier naar toe gaat.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren