ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

NatuurTuin Zuid

Wolfslaardreef 95, 4834 SN  Breda

Welkom bij NatuurTuin Zuid

NatuurTuin Zuid is een buitenschoolse opvang geheel gericht op natuurbeleving. Deze bso vind je dan ook bij kinderboerderij Wolfslaar, midden in de natuur.

Onze 'Expeditie Natuurtuin' is een uitdaging voor elk kind vanaf 6 jaar. Zo gaan we bijvoorbeeld op ontdekkingsreis, we koken met producten uit de natuur, onder begeleiding trainen we geitjes en we maken vuur in de vuurkorf.  

 

Buitenschoolse opvang
06-23731449
natuurtuinzuidbso@kober.nl
LRK-nummer: 468398302

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang NatuurTuin Zuid (6-13 jaar)

Deze bso is voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Met name kinderen van de basisscholen Laurentius en Dr. de Visser maken de overstap naar bso NatuurTuin Zuid. Je vindt ons na schooltijd altijd buiten. Lukt dat een keer niet, dan maken we gebruik van Bezoekerscentrum Wolfslaar. Vergeet niet om laarzen, kleren die vies mogen worden en eventueel een regenjas mee te geven! 

Kinderen ouder dan 9 jaar komen, na een gratis door Kober georganiseerde fietstraining, zelfstandig naar de bso. Kinderen tussen 6 en 9 jaar worden door pedagogisch medewerkers van school opgehaald. 

We zijn extra zorgvuldig als het om hygiëne en veiligheid gaat. Daarom volgen we de protocollen na van het Bezoekerscentrum, namelijk de code voor hygiëne voor kinderboerderijen in Nederland. 

Bso Natuurtuin Zuid brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra's

Is jouw kind een echte ontdekker, maar vind je een middag in de week voldoende? Je kunt deze bso ook combineren met een Kober bso in de basisschool. Zo kun je kiezen voor een middag op bso de Petteflet in basisschool Laurentius of bso de Vissentuin in de Dr. de Visser. We helpen je graag de juiste combinatie te maken! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

NatuurTuin Zuid
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren