ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Noorderlicht

Cornelis Florisstraat 25, 4827 CN  Breda

Welkom bij Noorderlicht

Centraal gelegen in de wijk Hoge Vucht ligt peuteropvang en voorschool Noorderlicht, in brede school het Noorderlicht. Het Noorderlicht biedt een goede start en bereidt je kind voor op de basisschool. De peuteropvang is toegankelijk voor iedereen vanaf 2,5 jaar. Voor de voorschool komen alleen kinderen vanaf 2,5 jaar in aanmerking met een verwijzing van het consultatiebureau.

Voorschool
076-5045806
noorderlichtpto@kober.nl
ma t/m vrij 08.15 - 12.15 u & ma, di, do, 12.45 - 16.45 u
Peuteropvang
076-5045806
noorderlichtpto@kober.nl
ma t/m vrij 08.15 - 12.15 u & ma, di, do, 12.45 - 16.45 u
LRK-nummer: 170531764

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang en voorschool Noorderlicht (2,5-4 jaar)

Het Noorderlicht heeft twee ruimtes, waardoor de kinderen veel binnenruimte hebben om te spelen en te ontdekken. De voorschool werkt met een speciaal programma (voor- en vroegschoolse educatie, VVE) waardoor de Nederlandse taal en beginnend rekenen extra wordt gestimuleerd. Daarnaast leren de kinderen ook met leeftijdsgenoten spelen. In de groep spelen kinderen van de peuteropvang en de voorschool samen.

Extra’s

Regelmatig nodigen we je uit voor een koffie-inloop, bijeenkomsten rondom het thema waar we op dat moment mee werken en gezamenlijke activiteiten. Er is intensief contact tussen de peuteropvang/voorschool en basisschool het Noorderlicht, zodat de overgang voor je kind soepel verloopt.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Noorderlicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren