ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Okidoki

Boeimeersingel 12, 4819 AA  Breda

Welkom bij Okidoki

Centraal gelegen aan de rand van het centrum van Breda vind je buitenschoolse opvang Okidoki. Wij bieden opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Ook vind je hier peuteropvang De Bromtol voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang
076-5045832
okidokibso@kober.nl
LRK-nummer: 556143875

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Okidoki (4-13 jaar)

Buitenspelen, knutselen, verkleden, lezen: bij bso Okidoki is veel te doen en te beleven. De bso is verdeeld in drie leeftijdscategorieën. Elke groep heeft een eigen ruimte met materialen die aansluiten bij de interesses en vaardigheden van de kinderen. Op de grote buitenspeelplaats spelen de kinderen ook naar hartenlust. Timmeren, zagen, onderzoek doen naar wind of motoren in en uit elkaar schroeven kan in de techniek werkplaats. Bso Okidoki brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Ook halen we kinderen op van de volgende school:

Peuteropvang De Bromtol (2-4 jaar)

Spelen met Lego, puzzelen, verven of knutselen: bij ons ontdekt je peuter van alles. De lichte ruimte is ingedeeld in verschillende hoeken, zoals een poppenhoek en autohoek. Elke dag zingen we samen en gaan we naar buiten. Op de uitdagende buitenspeelplaats speelt je peuter met spelmateriaal dat gemaakt is van natuurlijke materialen. We fietsen, rijden op de tractor, spelen met ballen of in de zandbak. 

Extra's 

In onze techniekwerkplaats hebben we regelmatig leuke projecten voor techneuten in de dop. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Okidoki
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren