ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Ons Honk

Ruusbroecstraat 21, 4819 GD  Breda

Welkom bij Ons Honk

In basisschool Ons SBO vind je buitenschoolse opvang Ons Honk. Dit is een top bso, speciaal voor kinderen van 8 tot 13 jaar. We vangen hier kinderen op van de Petrus en Paulusschool. Doordat de school op loopafstand is van bso Ons Honk, zijn we makkelijk bereikbaar.

Buitenschoolse opvang
06-13752189
onshonkbso@kober.nl
LRK-nummer: 729186386

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Ons Honk (8-13 jaar)

Kinderen krijgen bij een top bso meer ruimte, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Zo mogen kinderen bijvoorbeeld, met akkoord van ouders, zelf naar de bso lopen. Ook kiezen zij veelal zelf wat ze na schooltijd willen doen. We hebben veel ruimte tot onze beschikking: twee handvaardigheidsruimtes, een keuken met kookeiland op de vide, het schoolplein en de gymzaal. Zo kiezen kinderen of ze creatief bezig zijn, relaxen met vriendjes, lekker gaan bakken of zich uitleven met een (sport)activiteit. Bso Ons Honk vangt kinderen op van de volgende scholen:

Extra's

We houden ons bij de top bso veel bezig met kinderinspraak. We vinden het belangrijk dat kinderen betrokken zijn bij de bso en maken daarom samen met hen beslissingen. Zo organiseren we kindvergaderingen, waarin we samen nadenken over het activiteitenaanbod, de aanschaf van nieuw speelgoed, maar bijvoorbeeld ook over de regels. Zo komen we goed te weten wat kinderen willen en belangrijk vinden. En kinderen leren er veel van! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren