ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Ons Speelhonk & Ukkie

Schoolstraat 6, 5111 XP  Baarle-Nassau

Welkom bij Ons Speelhonk & Ukkie

Dit kindcentrum vind je in brede school Uilenpoort. Hier bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De brede school biedt ook onderdak aan basisschool de Regenboog, basisschool de Akkerwinde en het consultatiebureau. Kortom, een gebouw waar onderwijs, opvang, spel, sport en gezondheid bij elkaar is gebracht voor kinderen van 0 tot 13 jaar. 

 

Peuteropvang
076-5045831
ukkiepto@kober.nl
@KoberOnsSpeelhonkUkkie
ma t/m vrij, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 147620259

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Ons Speelhonk en peuteropvang Ukkie (0-4 jaar)

De kleinschaligheid van onze opvang biedt veel voordelen. De kinderen die het kinderdagverblijf en de peuteropvang bezoeken, spelen regelmatig samen in de speelhal of buiten. Aan de hand van een thema organiseren ze gezamenlijke activiteiten, zoals onder andere het voorleesontbijt. Jaarlijks worden activiteiten in samenwerking met basisschool de Regenboog en de Akkerwinde georganiseerd, zoals onder andere een bezoek van Sinterklaas of activiteiten tijdens de Kinderboekenweek. 

Kun je niet kiezen tussen kinderdagverblijf (0-4 jaar) of peuteropvang (2-4 jaar)? Dat hoeft bij ons niet. Je kunt deze opvangvormen namelijk combineren. 

Certificaat verkeersveiligheid 

Zowel het kinderdagverblijf als de peuteropvang hebben het certificaat verkeerveiligheid behaald. Elk jaar besteden zij met ouders en kinderen aandacht aan dit onderwerp.

Buitenschoolse opvang Ons Speelhonk (4-13 jaar)

De bso maakt gebruik van twee groepsruimten en buitenspelen kan op het schoolplein. Aan alle kinderen uit Baarle-Nassau bieden we een naschools activiteitenprogramma aan. De kinderen die de bso bezoeken kunnen kosteloos deelnemen. Bso Ons Speelhonk brengt en haalt kinderen van de volgende scholen: 

Extra's

Aan het eind van de dag kan je kind gezellig een lekkere verse warme maaltijd bij ons eten. Je kunt de maaltijden ook meenemen, voor het hele gezin zelfs. Makkelijk toch? Zo hou je thuis tijd over voor andere dingen. 

Zomerkamp

In de zomervakantie gaat de bso op zomerkamp. De kinderen gaan dan een of twee weken naar een camping. Een bijzondere ervaring om mee te maken!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Ons Speelhonk & Ukkie
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren