ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

P&P-tuin

Roland Holststraat 16, 4819 HR  Breda

Welkom bij P&P-tuin

In de Petrus & Paulus school vind je ook bso P&P-tuin. De bso deelt twee klaslokalen met de school en de centrale hal. Ook maken we gebruik van de grote gymzaal van de school.   

 

Buitenschoolse opvang
06-10337419
pptuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 157548521

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang P&P-tuin (4-13 jaar)

Na een schooldag spelen kinderen bij bso P&P-tuin verder. De ruimtes zijn in hoeken ingedeeld. Met een leeshoek, een winkelhoek, een bouwhoek en knutseltafels kiezen kinderen zelf hoe ze de middag doorbrengen. Rennen en klimmen doen de kinderen op de grote buitenspeelplaats met uitdagende speeltoestellen. Sport- en spelactiviteiten doen we ook in de gymzaal. Wij vinden het belangrijk dat je kind met plezier bij ons is. Daarom betrekken we de kinderen ook altijd bij het samenstellen van het activiteitenaanbod. Bso P&P-tuin vangt kinderen op van:

Extra

De bso zit inpandig in de school. Je kind hoeft daarom niet over straat om op de bso te komen. De Petrus & Paulus school en bso P&P-tuin werken nauw samen. Dit zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie rondom je kind goed is afgestemd. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

P&P-tuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren