ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Patricia van Eck

Balladeberg 11, 4707 SV  Roosendaal

Welkom bij Patricia van Eck

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
Klik hier voor de website
Kinderopvang Het Plophuisje
LRK-nummer: 184582982

Hier kun je ons vinden

Over Patricia

Ik werk al in de kinderopvang sinds 1998. Ik ging eerst op kinderen passen als mijn hobby, maar via Kober kon ik diploma’s halen, wat ik natuurlijk ook gedaan heb. Na een aantal jaren ben ik van hobby overgegaan naar fulltime werken. Ik ben nu sinds 2007 zelfstandig ondernemer. Ik heb nog steeds, na alle jaren, veel plezier in mijn vak en heb dus ook de nodige werkervaring.

Kinderopvang Het Plophuisje is een leuke, gezellige, sfeervolle en natuurlijke leerzame kinderopvang. Elke dag is verschillend, want elke dag komen er andere kinderen. Ze leren door middel van activiteiten alle voorbereidingen die ze op de peuterspeelzaal ook leren. Door alle opleidingen die ik in mijn verleden heb gevolgd, kan ik de kinderen er zo op voorbereiden dat ze kunnen doorstromen naar de basisschool.

Naar mijn mening is het ook heel handig dat er maar één gastouder is, namelijk ikzelf. Ik leer hierdoor de kinderen kennen en zij mij waardoor onze band sterker wordt. Ik heb ook genoeg tijd voor ieder kind door het beperkt aantal kinderen.

Ik leer de kinderen onder andere samen maar ook zelfstandig spelen, lezen, kleuren, schrijven, delen, en ik help mee samen met de papa’s en mama’s om hun woordenschat uit te breiden. Hierdoor zie ik dat ze spelenderwijs snel vooruitgang boeken. Door middel van de gezellige groep van baby’s, peuters en kleuters, is er altijd wel iemand om mee te spelen. Wat ook hoort nu ze nog kind zijn.

De kinderopvang is flexibel, kinderen kunnen altijd bij mij terecht, zelfs als ze koorts hebben. Ze slapen altijd apart op een kamer. Er is een grote speelruimte met voldoende binnen- en buitenspeelgoed. Bij deze huiselijke opvang is dus iedereen welkom!

Opvangdagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (07:00 uur tot 19:00 uur)

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren