ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Petteflet, buitenschoolse opvang

Viandenlaan 2, 4835 EG  Breda

Welkom bij Petteflet, buitenschoolse opvang

Centraal in de wijk Ginneken, vind je buitenschoolse opvang Petteflet. Wij delen het gebouw met basisschool Laurentius en Dr. de Visser, aan de Viandenlaan. Wij vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf, aan de Raadhuisstraat, is op loopafstand. 

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Petteflet (4-13 jaar)

We delen de ruimte met de basisschool, maar door de eigentijdse en onlangs volledig vernieuwde inrichting voelt het zeker niet schools aan. Bso Petteflet bestaat uit meerdere ruimtes, waaronder twee grote gymzalen. Onze eigen sportdocent zorgt dan ook voor een gevarieerd sportaanbod. Van balspelen tot dans, acrogym en nog veel meer. Maar behalve sport en spel organiseren we ook andere workshops waar je kind zonder extra kosten aan mee kan doen. Zo koken we bijvoorbeeld ook heel graag samen met de kinderen. Voor de kleinsten hebben we een aparte ruimte waar zij heerlijk rustig kunnen spelen en keuze hebben uit veel spelmateriaal. 

Bso Petteflet brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra

Voor ouders staat er ’s ochtends coffee to go klaar. Vind je het handig als je kind al warm gegeten heeft bij het ophalen? Dat kan bij de Petteflet. Je kunt zelfs verse warme maaltijden meenemen voor het hele gezin. Zo houd je meer tijd over om gezellig samen te eten. 

Je kunt deze buitenschoolse opvang ook combineren met een andere (thema)locatie. Zo kan jouw kind de ene middag met de laarzen in de modder staan en op slakkenexpeditie gaan bij bso NatuurTuin Zuid of een volgende middag met leeftijdsgenoten (8 jaar en ouder) in de speeltuin aan de Ploegstraat afspreken. Informeer gerust bij ons naar de meest ideale combinatie voor jouw kind! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Petteflet, buitenschoolse opvang
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren