ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Petteflet, kinderdagverblijf

Raadhuisstraat 1, 4835 JA  Breda

Welkom bij Petteflet, kinderdagverblijf

Centraal gelegen in de wijk Ginneken, vind je aan de Raadhuisstraat kinderdagverblijf Petteflet, midden op de Ginneken markt. Buitenschoolse opvang Petteflet is op loopafstand van ons kinderdagverblijf, in basisschool Laurentius/Dr. de Visser aan de Viandenlaan. 

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Petteflet (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar) en is kleinschalig van opzet. Hierdoor voelen kinderen zich bij ons meteen thuis. Voor zowel baby’s als peuters is er genoeg uitdaging in deze groep. De inrichting van het kinderdagverblijf is fris en onlangs helemaal vernieuwd. Helemaal van deze tijd! Spelenderwijs leren we de kinderen Engelse woordjes. Ook buiten hebben de kinderen voldoende ruimte op de uitdagende buitenspeelplaats. We maken regelmatig uitstapjes naar het Mastbos, het Valkeniersplein of het Laurentiuspark. 

Extra 

Vind je het handig als je kind al warm gegeten heeft, als je hem of haar komt ophalen? Dat kan bij de Petteflet. Je kunt zelfs verse warme maaltijden meenemen voor het hele gezin. Zo hoef je geen boodschappen te doen of te koken en houd je meer tijd over om gezellig samen te eten.

Ook is het mogelijk om opvang af te nemen vanaf 7.00 uur of tot 19.00 uur. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Petteflet, kinderdagverblijf
  • 'Mijn zoontje van 3 heeft het op de Petteflet geweldig naar zijn zin! Lieve ervaren pedagogisch medewerkers, uitdagende activiteiten, persoonlijke aanpak en kleinschaligheid zorgen ervoor dat hij zich veilig voelt en kan groeien.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren