ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Prikkebeek

Abdisstraat 37a, 4841 HE  Prinsenbeek

Welkom bij Prikkebeek

Je vindt Prikkebeek vlakbij het centrum van het dorp en de uitvalswegen naar de snelweg. Het midden van het gebouw heeft een ruime speelhal waar kinderen van alle groepen spelen en elkaar ontmoeten. Ook vind je daar de leeshoek. Het kindcentrum ligt naast basisschool de Horizon en buitenschoolse opvang (bso) de Kornuiten. Ook handig: het consultatiebureau vind je in het gebouw van de school en de bso. Winkels, een park en de speeltuin liggen op loopafstand. 

 

Peuteropvang
076-5045836
prikkebeekpto@kober.nl
@KoberPrinsenbeek
ma/woe/vrij, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 116480464

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Prikkebeek (0-4 jaar)

Op Prikkebeek bieden we kleinschalige kinderdagopvang aan, bestaande uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Een dag op het kinderdagverblijf heeft een vaste structuur. Knutselen, voorlezen en buiten spelen wisselen we af met momenten dat we samen eten en drinken aan tafel. In de grote speelhal vind je de leeshoek en organiseren we leuke activiteiten.

Peuteropvang Prikkebeek (2-4 jaar)

Bij de peuteropvang heeft de dag een vaste structuur. Voor de kinderen is dit fijn, het biedt hen duidelijkheid. Als de kinderen binnen komen, kunnen ze vrij spelen in een van de speelhoeken. Rond 9.30 uur eten we fruit of een koekje en drinken we wat. Daarna spelen we binnen in de speelhal of gaan we naar buiten. Voor we naar huis gaan lezen we samen een boekje en zingen we een paar liedjes. In het dagprogramma houden we rekening met de seizoenen, thema’s en feesten, zoals herfst, kleuren en vormen, Sinterklaas, Kerst of Pasen. 

Extra’s

Heb je weinig tijd ’s ochtends? Dan is onze (gratis) ontbijtservice misschien iets voor jou. Kinderen die voor 8 uur aanwezig zijn op het kinderdagverblijf kunnen aanschuiven voor een gezond en voedzaam ontbijt. Vooraf opgeven is niet nodig. Voor jou hebben we coffee to go. Een goed begin van je dag!
Heb je wisselende werktijden? Bij Prikkebeek kun je je dagen flexibel inzetten. En heb je een keer een dagje extra opvang nodig? Dat kan, in overleg, ook. Handig he?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Prikkebeek
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren