ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Prinsentuin

Straatweide 30, 4841 ND  Prinsenbeek

Welkom bij Prinsentuin

Kindcentrum Prinsentuin bestaat uit een kinderdagverblijf en peuteropvang. Wij vangen hier kinderen op van 0-4 jaar. Samen met openbare Daltonbasisschool Apollo en enkele groepen van basisschool De Griffioen zitten we in gebouw ‘de Knipoog’. Het kindcentrum ligt centraal in de wijk de Neel; we voelen ons betrokken bij de wijk en de bewoners. Kinderen vanaf 4 jaar vangen we op bij buitenschoolse opvang de Griffioen.

Peuteropvang
076-5045814
prinsentuinpto@kober.nl
@KoberPrinsenbeek
ma t/m vrij, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 125927149

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Prinsentuin (0-4 jaar)

Op het kinderdagverblijf kun je kiezen uit een babygroep (0-2 jaar) of een peutergroep (2-4 jaar). De dag heeft een vaste structuur en elke groep heeft een eigen speel- en slaapruimte. Binnen spelen we regelmatig in de speelzaal. Buiten kunnen kinderen veilig op ontdekkingsreis in de tuin met veel natuurlijke spelmaterialen. Ook gaan we regelmatig naar het vlakbij gelegen speelveld en wandelen we naar het centrum en het park. Naast ons kindcentrum, vind je Amarant. Een van de bewoners verzorgt twee ochtenden per week vrijwilligerswerk.

Peuteropvang Prinsentuin (2-4 jaar)

Ook op de peuteropvang heeft de dag een vaste structuur. Voor de kinderen is dit fijn, het biedt hen duidelijkheid. Als de kinderen binnen komen, mogen ze vrij spelen in de autohoek, de bouwhoek, de huishoek, de puzzelhoek of het atelier. Rond 9.30 uur eten we fruit of een koekje en drinken we wat. Daarna spelen we binnen in de speelzaal of gaan we naar buiten. Voor we naar huis gaan lezen we samen een boekje en zingen we een paar liedjes. In het dagprogramma houden we rekening met de seizoenen, thema’s en feesten zoals herfst, kleuren en vormen en Sinterklaas, Kerst of Pasen. 

Wereld vergroten

Wij vinden het belangrijk dat kinderen de wereld om hen heen gaan ontdekken. Daarom zetten we regelmatig deuren van de groepen letterlijk open. Kinderen krijgen zo de vrijheid om buiten de eigen groepsruimte te spelen met andere kinderen en ander speelgoed.

Extra’s

Heb je weinig tijd ’s ochtends? Dan is onze (gratis) ontbijtservice misschien iets voor jou. Kinderen die voor 8 uur aanwezig zijn op het kinderdagverblijf kunnen aanschuiven voor een gezond en voedzaam ontbijt. Vooraf opgeven is niet nodig. En voor jou hebben we coffee to go. Voor een goed begin van de dag. Heb je wisselende werktijden? Bij Prinsentuin kun je je dagen flexibel inzetten. En heb je een keer een dagje extra opvang nodig? Dat kan ook. Handig he?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Prinsentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren