ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Rosmolen

De Roskam 50, 4851 TE  Ulvenhout

Welkom bij Rosmolen

In Ulvenhout vind je onze peuteropvang en buitenschoolse opvang Rosmolen. We delen het gebouw met basisschool de Rosmolen. We bieden opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-12544907
rosmolenbso@kober.nl
LRK-nummer: 864701603

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Rosmolen (4-13 jaar)

De bso heeft in het gebouw van de school een eigen groepsruimte en maakt gebruik van de centrale hal, de gymzaal en de buitenruimte. Kinderen krijgen bij bso Rosmolen letterlijk de ruimte! Door onze plek in de school werken we samen met de school aan de ontwikkeling van kinderen, deels door onderwijs, deels door een uitdagend aanbod in de buitenschoolse tijd. Eén van de pedagogisch medewerkers begeleidt de kinderen tijdens het overblijven. Het is fijn voor de kinderen om op de naschoolse opvang weer dezelfde persoon te ontmoeten. Bso Rosmolen vangt kinderen op van:  

Extra’s

We organiseren meerdere malen per jaar workshops, waar kinderen kosteloos aan mee mogen doen. Kinderen die geen gebruik maken van de bso kunnen met een kleine vergoeding aansluiten.

Zomerkamp

Ook in de zomervakantie is op deze locatie veel te beleven. Bso Rosmolen gaat namelijk ieder jaar op zomerkamp. De kinderen vertrekken dan een of twee weken naar een bungalowpark in de buurt. Daar wil je bij zijn! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Rosmolen
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren