ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Sanne Wirken

Markiezaat 17, 4861 DJ  Chaam

Welkom bij Sanne Wirken

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
Gastouder Duimelijntje
LRK-nummer: 217665809

Hier kun je ons vinden

Over Sanne

Gastouder Duimelijntje biedt professionele, flexibele en betaalbare opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Belangrijk is dat kinderen zich veilig voelen en dat ze in een warme sfeer terecht komen waar ieder kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Daarnaast heeft een kind de vrijheid nodig om zich, door spelen en leren te combineren, te kunnen ontwikkelen.

creatief – zorgzaam – veelzijdig – flexibel – liefdevol - betrouwbaar

Ik ben Sanne Wirken (1985) en woon, samen met Jeroen, in de kindvriendelijke woonwijk Den Brabander in Chaam. In 2006 heb ik mijn studie afgerond als verzorgende niveau 3. Direct na mijn studie ben ik gaan werken in de ouderenzorg waar ik vele jaren met veel plezier heb gewerkt.

Ik ben dol op kinderen, vroeger al, maar toch besloot ik daar niet direct iets in te gaan doen. Na een paar jaar begon het toch te kriebelen en heb ik besloten om part-time te blijven werken in de ouderzorg en als flex-kracht aan de slag te gaan in de kinderopvang. Nu ik ruim drie jaar werkzaam ben in de kinderopvang en ervaring heb opgedaan, heb ik besloten mij helemaal te gaan richten op de kinderopvang.

Als gastouder werk ik met de erkende leermethode Kiki (Kansen in Kinderen). Kiki is een beer die een belangrijke rol speelt in het dagelijkse programma van de kinderen. Het hele jaar door worden diverse thema’s behandeld waarbij Kiki samen met de kinderen gaat leren en spelen en overal bij betrokken is.

Gastouder Duimelijntje is aangesloten bij het gastouderbureau van Kober kinderopvang, welke voldoet aan de landelijke kwaliteitseisen waardoor je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Opvangdagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (07:00 uur tot 18:30 uur)

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren