ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Spiegeltuin

St. Martinusstraat 3, 4715 AG  Rucphen

Welkom bij Spiegeltuin

De peuteropvang en de buitenschoolse opvang vind je in de St. Martinusschool. Samen maken we gebruik van één ruimte in de school.
’s Ochtends is dit het domein van de peuteropvang (voor kinderen van 2 tot 4 jaar), ’s middags is de ruimte voor de bso (voor kinderen van 4 tot 13 jaar). 

Peuteropvang
06-53969280
spiegeltuinpto@kober.nl
@KoberSpiegeltuin
ma t/m vrij, 08.15 - 12.15 u
LRK-nummer: 193628806

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Spiegeltuin (2-4 jaar)

Spelenderwijs leren peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Naast de ideale locatie in de school draagt dit bij aan een optimale voorbereiding op de basisschool. Plezier maken met andere kinderen en samen spelen staat voorop. We kleien, verven, kleuren, plakken, zingen samen en lezen voor. Je peuter ervaart, ontdekt en leert zo iedere dag weer nieuwe dingen. 

Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE)

Spiegeltuin heeft een VVE-programma. Met dit programma besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal. Zodat kinderen die dat nodig hebben straks een goede start maken op de basisschool. Als jouw kind in aanmerking komt voor het VVE-programma krijg je, via de verpleegkundige en de arts van het consultatiebureau van Thuiszorg West-Brabant, hiervoor een verwijzing.

Buitenschoolse opvang Spiegeltuin (4-13 jaar)

De bso is een gezellige en sfeervolle plek waar we van diverse lokalen gebruik kunnen maken. Iedere maand is er een leuk activiteitenprogramma. Daarnaast bieden we een paar keer per jaar workshops aan. Denk aan bijvoorbeeld dansen, koken, jongleren en instrumenten bespelen. Natuurlijk gaan we ook lekker buiten spelen. Bso Spiegeltuin vangt kinderen op van:

Extra's

Buiten spelen we op het grote speelplein van de school, binnen gebruiken we de gymzaal. Ook gaan we regelmatig naar de speeltuin om de hoek of naar het bos. Zo nodig helpen we je zoon of dochter bij het maken van huiswerk. 
Tijdens de vakanties gaan we naar bso Vinkenbos in Sprundel. Samen gaan we er dan vaak op uit. Wat dacht je van een vossenjacht, speurtocht, een bezoek aan ijsboerderij of bonbonmaker?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Spiegeltuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren