ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Sport bso Baronietuin

Blauwe Kei 1a, 4834 AW  Breda

Welkom bij Sport bso Baronietuin

Deze bso vind je op een bijzonder sportieve locatie, namelijk bij voetbalvereniging Baronie. We bieden hier opvang voor kinderen van 6 tot 13 jaar.

Buitenschoolse opvang
06-12431064
Baronietuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 400116406

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang de Baronietuin (6–13 jaar)

Gek op sporten en bewegen, 6 jaar of ouder en op zoek naar opvang na schooltijd in de wijk Zandberg? Dan is de Baronietuin de geschikte plek! Een vast team van twee sportieve pedagogisch medewerkers bieden elke maandag, dinsdag en donderdag sportactiviteiten aan. Activiteiten, zoals voetballen, freerunning, levend airhockey en nog veel meer. Heerlijk om zoveel buiten te zijn! 

We halen de kinderen op van school en lopen samen naar de Baronietuin. In het sponsorhome van de voetbalclub eten en drinken we samen met de kinderen. Om daarna snel weer lekker naar buiten te gaan. We maken gebruik van de grote grasvelden en kunnen bij slecht weer in de gymzaal terecht. Kortom, bij de Baronietuin hebben we nooit een reden om stil te zitten! Maar het mag wel hoor. Regelmatig komen andere bso locaties uit de wijk langs, om bij de Baronietuin heerlijk buiten te spelen! De Baronietuin brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra

Aan het einde van de dag kan je kind gezellig een lekkere verse warme maaltijd bij ons eten. Makkelijk toch? Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen! De maaltijden zijn van Ovenschotel & Zo. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Sport bso Baronietuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren