ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Sprookjestuin

Gilzeweg 6, 4861 AT  Chaam

Welkom bij Sprookjestuin

Dit kinderdagverblijf vind je in de dorpskern van Chaam. Wij bieden hier opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Wij delen het gebouw met verloskundigenpraktijk Mama-2b. 

 

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Sprookjestuin (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf heeft een kleinschalig en dorps karakter. We hebben namelijk twee groepen voor maximaal 13 kinderen van 0 tot 4 jaar. Hierdoor voelen de kinderen zich meteen thuis en iedereen kent elkaar. De kinderen spelen dagelijks buiten op de mooie buitenspeelplaats. Voor kinderen die graag buiten spelen heel fijn! 

Extra

We maken het je graag makkelijk. Laat je kind gezellig een warme maaltijd mee eten aan het einde van de dag. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen! De maaltijden zijn van ’t Vershoekske uit Baarle-Nassau.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Sprookjestuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren