ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Sterrentuin

Oeverzegge 1, 4823 MS  Breda Overblijflocatie: de Driezwing

Welkom bij Sterrentuin

In basisschool de Driezwing in de Haagse Beemden vind je peuteropvang en buitenschoolse opvang Sterrentuin. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-22058532
sterrentuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 223955383
Peuteropvang
06-22058532
sterrentuinpto@kober.nl
di/do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 451441710
Overblijven
Coördinator: Sylvana van Haaren
overblijvendriezwing@kober.nl
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Sterrentuin (2-4 jaar)

Let op: Per 6 september 2021 stopt de peuteropvang op locatie Sterrentuin. Je kind is van harte welkom op peuteropvang DolFijn.
Bij peuteropvang Sterrentuin speelt, leert en ontdekt je peuter van alles met leeftijdsgenootjes uit de buurt. Elke dag zingen, knutselen en lezen we voor. Ook gaan we dagelijks naar buiten. Aan de hand van thema’s maken kinderen spelenderwijs kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen. Een goede voorbereiding op de basisschool.

Buitenschoolse opvang Sterrentuin (4-13 jaar)

Spelletjes spelen, knutselen, hutten bouwen, lezen of lekker chillen, bij de bso is er altijd iets te doen en zijn ook altijd vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. We organiseren regelmatig leuke workshops, zodat de kinderen kennismaken met sport, kunst en cultuur.  We geven ook een fietstraining aan de kinderen die daar behoefte aan hebben. Bso Sterrentuin vangt kinderen van:

Overblijven de Driezwing

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Aan het eind van de dag kan je kind bij ons een lekkere en warme maaltijd mee eten. Regelmatig komt de kinderkapper langs op de bso. Dat is wel zo makkelijk. Heb je behoefte aan flexibele of verlengde opvang? Dan helpen we je daar ook graag mee. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Sterrentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren